Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این دارو که ترکیبی از "آسپیرین مایع" (liquid aspirin)، "تری‌آستین" (triacetin) و "ساکارین" (saccharin) است سد دفاعی تومور‌ها را می‌شکند تا تومور‌ها را برای قرص‌های ایمونوتراپی قابل مشاهده سازد.

محققان نشان داده‌اند که داروی جدید می‌تواند از "سد خونی مغزی" نیز عبور کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سد خونی مغزی مانعی است که تاکنون دارو‌های سرطانی را که وظیفه آن‌ها حمله به تومور‌های مغزی است از عمل بازمی‌داشت.

این مطالعه توسط دانشمندان دانشگاه پورتسموث (University of Portsmouth) و "دانشگاه لیورپول" (University of Liverpool) انگلیس انجام شد.

دکتر "ریچارد هیل" (Richard Hill) نویسنده ارشد این مطالعه از دانشگاه پورتسموث گفت: تولید داروی کاملا جدید سال‌ها طول می‌کشد و هزینه بر است. ما در حال تلاش برای آزمایش تکنیک‌های جدید فرمول‌بندی هستیم تا بتوانیم هرچه سریع‌تر یک درمان جدید توسعه دهیم.

پژوهشگران این مطالعه که در مجله "Cancer Letters" منتشر شد بر این باورند که این داروی جدید که کد آن "IP ۱۸۶۷ B" است می‌تواند به توسعه درمان‌های قدرتمند جدید که در درمان دیگر سرطان‌ها نیز موثر هستند، منجر شود.

آزمایش پژوهشگران بر روی موش‌ها نشان داد که چگونه دو داروی موثر سرطان ریه با استفاده از "IP ۱۸۶۷ B" که در کنار آن‌ها استفاده شد، بسیار مؤثر بودند.

این دارو‌ها قبلاً در معالجه سرطان مغز موفق نبودند، حتی اگر این دارو از طریق سد خونی مغزی شکسته شود، سریعاً تومور‌ها تکامل یافته و در برابر آن‌ها مقاوم می‌شوند. محققان اکنون در حال برنامه ریزی برای انجام اولین آزمایش انسانی این دارو هستند.

دانشمندان بر این باورند که بخشی از دلیل اینکه درمان جدید به این خوبی عمل می‌کند تا راه را برای سایر دارو‌ها هموار کند این است که توانایی تومور‌ها در تکامل برای مقاوم بودن را از بین می‌برد.

این دارو، "پروستاگلاندین ها" اطراف تومور‌های مغزی را از بین می‌برد و به دو مکانیسم دفاعی دیگر که توسط تومور‌ها استفاده می‌شود حمله می‌کند.

پروستاگلاندین‌ها یکی از مهم‌ترین واسطه‌های شیمیایی در داخل بدن هستند که با تأثیر بر روی گیرنده‌های مختلف سلولی تأثیرات متنوع زیادی در بدن دارند. پروستاگلاندین‌ها مولکول لیپیدی ۲۰ کربنه بوده و ساختاری شبیه کلسترول دارند.

محققان معتقدند که همین رویکرد ممکن است برای سایر سرطان‌ها از جمله سرطان پروستات، پستان و روده نیز مؤثر باشد.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار سلامت دانستنی های پزشکی تومور مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۶۸۸۹۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف جی پی اس در مغز انسان

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل ازدیلی میل، برای بسیاری از افراد مسیریابی در جهان کاری سخت است که بدون موبایل قادر به انجام آن نخواهند بود. اما تحقیقی جدید حاکی از آن است که انسان ها بیشتر از آنچه تصور می کنند در رفتن از نقطه الف به ب ماهر هستند.

محققان دریافته اند انسان ها یک قطب نمای عصبی داخلی در مغزشان دارند که به آنها اجازه می دهد در محیط ناوبری کنند. این قطب نما که به شکل یک سیگنال الکتریکی باسلول های عصبی منتقل می شود، به فرد نشان می دهد به سمت مسیری تازه در حرکت است. علاوه بر آن هنگامیکه فرد جهت خود را تغییر می دهد، متوجه می شود که در مسیر تازه حرکت می کند و مثلا به جای آنکه به سمت شمال برود، به سمت شرق می رود.

تحقیق جدید توسط محققان دانشگاه بیرمنگام و لودویگ ماکسیمیلیان در مونیج انجام شده است. بنجامین گریفیث در دانشگاه بیرمنگام و مولف تحقیق می گوید: ما این قطب نمای عصبی را یک سیگنال مغزی توصیف می کنیم که به نقاط مختلف مغز که در مسیریابی فعال می شوند، ارسال خواهند شد. سیگنال های مذکور این مناطق از مغز درباره آنچه پیش روی فرد در محیط است، مغز را آپدیت می کند. همین امر به فرد کمک می کند اهداف ناوبری خود را هنگام حرکت در محیط به روزرسانی کند. این سیگنال ۵۰ تا ۱۰۰ میلیونم ثانیه قبل از آنکه فرد واقعا بپیچد ارسال می شود.

او در ادامه افزود: هنگامیکه ما از یک کوچه در خیابان می پیچیم، سیگنال قطب نمای عصبی درباره پیچیدن به منطقه ای از مغز که مخصوص ناوبری است، گزارش می دهد و به این ترتیب فرد می تواند جهت حرکت خود را به روز رسانی کند. انسان ها بدون این قطب نما احتمالا نمی توانند مسیریابی کنند.

گریفیث و همکارانش برای این پروژه ۵۲ شرکت کننده سالم را برای آزمایش های ردیابی حرکات و ثبت سوابق فعالیت های مغزی شان به کار گرفتند.برای این منظور آنها از EEG استفاده کردند. این امر به محققان اجازه داد سیگنال های مغزی شرکت کنندگان را هنگام چرخاندن سر برای جهت یابی در رایانه های مختلف ثبت کنند. آنها سیگنال های مغزی ۱۰ شرکت کننده را که دچار بیماری هایی مانند صرع بودند را نیز رصد کردند. تمام این وظایف شرکت کنندگان را وادار کرد سرشان و در بعضی موارد فقط چشمانشان را بچرخانند.

به گفته محققان قطب نمای مغزی انسان همیشه روشن است اما سیگنال های آن قبل از حرکت کردن فرد در قدرتمندترین حالت هستند. این احتمالا هشداری به دیگر قسمت های مغز درباره تغییر جهت حرکت است.

کد خبر 6099530 شیوا سعیدی قوی اندام

دیگر خبرها

  • داروهای استنشاقی، مهم‌ترین دارو در زمینه کنترل و درمان آسم
  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • از کجا بفهمیم سرطان رحم داریم ؟ | شایع ترین علت سرطان دهانه رحم را بشناسید
  • توسعه ریز داروی ایرانی برای درمان عفونت های قارچی ناخن
  • کشف جی پی اس در مغز انسان
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • کلمه «سرطان» از کجا آمده است؟/ چرا به سرطان «سرطان» می گویند؟
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟