Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، تومور‌های مغزی درجه ۱ و ۲ با سرعت کمتری رشد می‌کنند و بعد از درمان احتمال رشد مجدد آن‌ها کمتر است، زیرا غالباً غیرسرطانی هستند. تومور‌های درجه ۳ و ۴ خطرناک ترند، زیرا سرطانی هستند و احتمال گسترش و عود آن‌ها بیشتر است. تقریباً ۵۰ ٪ تومور‌های مغزی سرطانی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  احتمال ابتلای افراد به تومور مغزی در هر سنی وجود دارد، اما در افراد مسن بین ۸۵ تا ۸۹ سال بیشتر دیده می‌شود. البته برخی انواع تومور‌های مغزی، اغلب، کودکان را مبتلا می‌کنند.

عوامل خطر بسیاری وجود دارد که احتمال ابتلا به تومور مغزی را در شما بیشتر می‌کند. به عنوان مثال، قرار گرفتن در معرض اشعه دلیل حدود ۲ ٪ از تومور‌های مغزی است. سابقه خانوادگی و شرایط ژنتیکی، مانند «سل اسکلروزیس» و «سندرم ترنر»، می‌تواند خطر را افزایش دهد.   راه های درمان تومور مغزی   درمان‌های زیادی برای تومور‌های مغزی وجود دارد، اما درمانی که برای هر بیماری توصیه می‌شود به موارد مختلفی بستگی دارد. انواع مختلف تومور‌ها به طور متفاوتی درمان می‌شوند و اندازه و موقعیت آن‌ها بر روی درمان مورد استفاده تأثیر می‌گذارد. درمان‌ها شامل استروئید‌ها و دارو‌ها تا جراحی، پرتودرمانی و شیمی درمانی می‌شود.  
چگونه تشخیص دهیم که مبتلا به تومور مغزی هستیم؟

بیمار مبتلا به تومور مغزی ممکن است برخی علایم برجسته‌ای را تجربه کند. علایم تومور مغزی با توجه به قسمت آسیب دیده متفاوت است، اما علایم رایج آن عبارتند از: سردرد، تشنج، احساس تهوع، بیماری و خواب آلودگی مداوم، تغییرات ذهنی یا رفتاری، مانند مشکلات حافظه یا تغییر شخصیت، ضعف یا فلج پیشرونده در یک طرف بدن و مشکلات بینایی یا گفتاری.   بیشتر بخوانید علائم و روش‌های درمانی تومور مغزی در نوزادان درمان تهوع و سرگیجه با فرمول های طب سنتی

 

علائم گاهی اوقات بسیار آهسته ظاهر می‌شوند و در ابتدا متوجه آن‌ها نمی‌شوید. به دنبال تغییرات اندک در سلامتی خود باشید، مانند اینکه نوع دیگری از سردرد را تجربه می‌کنید. به عنوان مثال، سردرد ممکن است فقط در یک طرف باشد یا درد ممکن است کمی متفاوت باشد.   اگر پزشک شما نتواند محتمل‌ترین علت را تشخیص دهد، ممکن است برای آزمایش و اسکن به متخصص مغز و اعصاب ارجاع داده شوید.


انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تومور مغزی سرطان مغز انواع سرطان تومور های مغزی تومور مغزی تومور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۶۴۷۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلاس آموزشی پیشگیری از آسم و آلرژی با هدف کسب مهارت‌های خودمراقبتی، پیشگیری و درمان با حضور معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر و کولیوند پزشک عمومی مرکز جامع سلامت ارشاد، برای کارکنان دانشکده علوم توانبخشی برگزار شد.

کولیوند در تشریح بیماری آسم و راه‌های درمان از جمله آموزش مداوم و مشارکت فعال این بیماران؛ به پرهیز از تماس با مواد آلرژی و حساسیت زا به ویژه دود سیگار و تعیین برنامه درمان دارویی پرداخت.

وی گفت: درمان موثر آسم احتیاج به تعاملی قوی بین تیم مراقبت، پزشک معالج، بیمار و اعضای خانواده بیمار دارد.

کولیوند در ادامه با اشاره به گزارش سازمان بهداشت جهانی که بیش از ۱۵۰ میلیون نفر در سطح جهان به آسم مبتلا هستند، گفت: از هر ۳۰ دانش آموز در یک کلاس ۲ یا ۳ نفر مبتلا به آسم است.

وی اظهار کرد: استفاده روزانه از سبزیجات، لبنیات، مواد مغذی، ویتامین، مکمل و آنتی اکسیدان‌ها می‌تواند ابتلا به بیماری آسم را کاهش و در درمان موثر شود.

در ادامه این کلاس معمر کارشناس بیماری‌های غیر واگیر عنوان کرد: آسم یک بیماری التهابی طولانی مدت راه‌های هوایی ریه است که با نشانه‌های متغیر و عود کننده، انسداد برگشت پذیر جریان هوا و انقباض نایچه که به راحتی تحریک می‌شود و مشخص می‌شود.

وی افزود: از علائم شایع و غیر اختصاصی این بیماری سرفه (به خصوص در شب)، خس خس سینه، تنگی نفس و گرفتگی سینه است که گاهی اوقات، تشخیص این بیماری را از سایر بیماری‌های تنفسی دشوار می‌کند.

معمر خاطرنشان کرد: غذاها، دارو، مواد شیمایی صنعتی، دود سیگار و مواد دخانی، استفاده از ادویه‌جات، فلفل و غذا‌های آماده و کنسروی، چاقی، هوای آلوده، ذرات گرد و غبار، مواد شیمیایی و بخار گاز‌های مضر موجود در محیط کار و عوامل حساسیت‌زای حیوانات نظیر پر و مو یا مدفوع حیوانات خانگی از علل مهم بروز یا تشدید علائم آسم است.

وی افزود: تایید تشخیص آسم بر اساس سه عنصر کلیدی (سابقه علائم متناوب و یافته‌های معاینات فیزیکی، نمایش محدودیت جریان هوای بازدمی ترجیحا" با اسپیرومتری و رد تشخیص‌های دیگر است.

معمر افزود: از اقدامات تشخیصی انجام رادیوگرافی قفسه سینه، اسپیرومتری (تست ریه)، تست آلرژی، تست‌های آزمایشگاهی آلرژی (RAST) و سی تی اسکن است.

گفتنی است، این کارگاه به مناسبت روز جهانی آلرژی و آسم روز ۱۸ اردیبهشت ماه برگزار شد و در پایان به سئوالات کارکنان پاسخ داده شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تشخیص یک بیماری از روی انگشتان
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • توصیه‌هایی درباره یک بیماری زنانه
  • چطور می توان فشارخون بالا از روی انگشتان تشخیص داد؟
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • تشخیص فشارخون بالا از روی انگشتان
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • ۲۴ درصد مرگ‌ومیرهای ناشی از سکته‌های مغزی، مربوط به آلودگی هوا است
  • توصیه‌هایی برای مقابله با بیماری آسم
  • ناهنجاری گوژپشتی چگونه تشخیص و درمان می‌شود؟