Web Analytics Made Easy - Statcounter

موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی روز شنبه به نقل از دکتر قدیر رجب زاده با اعلام این خبر افزود: این فناوری حاصل اجرای طرح مشترک این موسسه با دپارتمان علوم اعصاب دانشکده پزشکی مشهد بود که با هدف طراحی دارویی با استفاده از ترکیبات طبیعی زیست فعال انجام شده است.
وی ادامه داد: به دلیل پیچیدگی فرآیند درمان تومورهای مغزی و عوارض جانبی زیاد داروهای موجود، در این پروژه بعد از طراحی دارو، فرآیند بررسی اثر درمانی بر روی سلولهای تومور مغزی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این عضو تیم مجریان این طرح پژوهشی گفت: محصول نهایی تولید شده در این طرح می تواند به عنوان غذا دارو به صورت موازی با داروهای موجود در درمان تومور مغزی مورد استفاده قرار گیرد.
رجب زاده افزود: استفاده از غذا داروها در صنایع غذایی و دارویی، به علت مشکلاتی نظیر جذب پایین در سیستم گوارشی، تغییر پذیری احتمالی در طول نگهداری و تاثیر سیستم گوارشی بر آن، با محدودیت‌هایی مواجه است.
وی ادامه داد: بسیاری از این ترکیبات در طی فرآوری ماده غذایی و نگهداری تخریب شده و خواص سلامتی بخش خود را از دست می‌دهند به همین دلیل انتخاب و ایجاد یک سیستم انتقال مناسب برای جذب و استفاده حداکثری از خواص ترکیبات طبیعی ضروری است.
رییس مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی گفت: در این تحقیق با تغییراتی که در سطح نانو حامل ایجاد شده، راندمان انتقال این دارو به بافتِ هدف یا همان تومور مغزی افزایش یافته است.

پژوهشکده علوم و صنایع غذایی به عنوان یکی از مراکز پژوهشی وابسته به وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است که به منظور پاسخگویی به بخشی از نیازهای پژوهشی کشور به ویژه در منطقه شمال شرق راه اندازی شده است.
این پژوهشکده که در سال ۱۳۶۰ با نام سازمان پژوهش های علمی و صنعتی خراسان فعالیت خود را آغاز کرد با تبدیل مراکز استانی این سازمان به پارکهای علم و فناوری، با نام پژوهشکده تحقیقات توسعه فناوری فعالیت خود را ادامه داد.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری سلامت مشهد فناوری نانو پژوهشکده علوم و صنایع غذایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری سلامت مشهد فناوری نانو پژوهشکده علوم و صنایع غذایی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سلامت مشهد فناوری نانو پژوهشکده علوم و صنایع غذایی اخبار کنکور علوم و صنایع غذایی تومور مغزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۸۵۵۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون

محققان شکل خاصی از گرافن به نام گرافن نانوسلولی را به گونه‌ای ساختند که عاری از نقص است؛ این گرافن موجب بهبود عملکرد باتری یون سدیم شد.

به گزارش ایسنا، گرافن نانو سلولی، یک شکل خاصی از گرافن است که با انباشت چندین لایه از گرافن و کنترل ساختار داخلی آن به یک مورفولوژی سلولی نانومقیاس می‌رسد که دارای مساحت سطحی بالایی است. اگرچه این ماده پتانسیل بهبود عملکرد دستگاه‌های الکترونیکی، دستگاه‌های ذخیره‌سازی انرژی و حسگرها را دارد، در طول فرآیند تولید نقص‌هایی روی ساختار آن ایجاد می‌شود که موجب محدود شدن کاربرد این نوع گرافن می‌شود. ترک‌ها اغلب هنگام تشکیل گرافن نانو سلولی ظاهر می‌شوند؛ از این رو دانشمندان به دنبال فناوری‌های جدید پردازش هستند که می‌تواند گرافن نانو سلولی همگن، بدون ترک و یکپارچه را در مقیاس‌های مناسب ایجاد کند.

به تازگی مقاله‌ای در نشریه Advanced Materials منتشر شده است که در آن یک روش جدید امیدوارکننده برای تولید گرافن نانو سلولی بدون ترک ارائه شده است. این کار توسط محققان انستیتوی تحقیقات مواد، دانشگاه توهوکو انجام شده است. این روش از فرآیندی شناخته شده به عنوان آلیاژزدایی استفاده می‌کند. این روش، از قابلیت آمیختگی اجزای آلیاژ در یک حمام حاوی مواد گداخته استفاده می‌کند. در این روش به صورت انتخابی اجزای مورد نظر در آلیاژ از بین رفته و برخی از اجزای دیگر باقی می‌ماند.

پارک از محققان این پروژه می‌گوید: ما دریافتیم که اتم‌های کربن به صورتی خودآرایی داده و به یک ساختار گرافن نانو سلولی عاری از نقص تبدیل می‌شود که این کار در طی فرآیند آلیاژزدایی فلز مایع صورت می‌گیرد. در این فرآیند پیش‌ماده‌های کربن و منگنز آمورف در بیسموت مذاب قرار دارند.

به نقل از ستاد نانو، پارک و همکارانش نشان دادند که گرافن نانو سلولی که آنها تولید کردند، استحکام کششی بالا (۳۴٫۸ مگاپاسکال) و هدایت الکتریکی بالا دارد. علاوه بر این، آنها این ماده را در یک باتری سدیم یون (SIB) آزمایش کردند. پارک می‌گوید: استفاده از گرافن نانو سلولی عاری از نقص موجب شد تا طول عمر باتری افزایش یافته و مقاومت در برابر تغییر شکل داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرورت بهره‌گیری از هوش مصنوعی و نانو فناوری در حوزه پزشکی
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • ایجاد شکل خاصی از گرافن برای بهبود باتری سدیم یون
  • امضای ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب
  • مس ظرفیت رسیدن به رتبه بالای تولید دنیا را دارد
  • تصویب یک طرح پژوهشی با موضوع محرک‌های توسعه تکافل در کشور در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • ۷ قرارداد تولید بار اول از سوی مناطق نفت‌خیز جنوب امضا می‌شود