Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان پژوهشگاه رویان موفق شدند، تحقیقات درباره جلوگیری از رشد تومور مغزی با سلول‌های بنیادی را به نتیجه برسانند. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،  مرضیه ابراهیمی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان و مجری طرح «درمان تومور‌های مغزی با سلول‌های ایمنی» گفت: یکی از پروژه‌هایی که در پژوهشگاه رویان در گروه سلول‌های بنیادی سرطان پژوهشگاه رویان انجام شد تحقیقات در زمینه درمان تومور‌های مغزی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او افزود: هدف از این مطالعات این بود که بتوانیم تومور‌های مغزی را با استفاده از سلول‌های ایمنی فعال شده بعد از عمل جراحی هدف قرار دهیم.

ابراهیمی با بیان اینکه این تحقیق اکنون آماده ورود به فاز ۲ کارآزمایی بالینی است، اضافه کرد: تومور‌های مغزی«گلیوبلاستوما» بسیار بدخیم که با جراحی، پرتودرمانی و شیمی درمانی، بیمار، بهبودی کامل نمی‌یابند و متأسفانه بیماران مبتلا، از طول عمر پایینی برخوردار هستند.

به گفته مسئول گروه پژوهشی سلول‌های بنیادی سرطان پژوهشگاه رویان، سیستم ایمنی در همه افراد مسئول مبارزه با انواع سلول‌های توموری است، چنانچه به هر دلیلی این سیستم کارایی خود را از دست بدهد، امکان بروز سرطان در افراد زیاد خواهد شد.

ابراهیمی با بیان اینکه ما در صدد بر آمدیم تا از قانون طبیعت برای درمان تومور مغزی استفاده کنیم، گفت: سلول‌های ایمنی را از خویشاوند بیمار جدا کرده و آن را در آزمایشگاه تقویت کرده و سپس در چندین نوبت این سلول‌ها را به ناحیه توموری پس از جراحی تزریق کردیم.

او گفت: چون بعد از جراحی تومور‌ها رشد می‌کنند از این رو هدف قرار دادن این سلول‌های سرطانی با سلول‌های ایمنی(نیک سل‌ها) می‌تواند رشد آن‌ها را متوقف کند.

هدف قرار دادن تومورمغزی با سلول ایمنی

این محقق با بیان اینکه مطالعات حیوانی این پروژه به خوبی نشان داد که تومور هدف قرار گرفته و از بین می‌رود و نتایج خوب بوده است، گفت: نتیجه مطالعات انسانی نشان داد تزریق سلول برای بیمار بدون عارضه بوده و ایمن و همچنین مطمئناً سلول درمانی در بقای بیمار تأثیر گذار است. دارودرمانی بر سایر اعضای بدن تأثیرات منفی می‌گذارد، در حالی که عارضه‌ای از تزریق نیک سل‌ها در کارآزمایی دیده نشد.

به گفته ابراهیمی فاز اول مطالعات انسانی این نوع درمان سلولی به پایان رسیده و پروژه آمادگی ورود به فاز دوم مطالعات بالینی را در انسان دارد تا بتوان اثربخشی دارو را نیز بررسی کرد.

او تاکید کرد: برای انجام فاز دوم و سوم، نیازمند اخذ مجوز‌های لازم از کمیته اخلاق وزارت بهداشت و نیز سرمایه گذاری کلان بخش خصوصی در این حوزه هستیم.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان ادامه داد: اگر فاز دوم با موفقیت انجام شود و سازمان‌های مجوز دهنده نتایج را بپذیرند سلول درمانی برای بیماران با بدخیم‌ترین نوع سرطان آغاز می‌شود.

ابراهیمی با بیان اینکه جنگیدن با این بیماری در تمام دنیا و در تمام سنین سخت است، گفت: با این پروژه متوجه شدیم که با استفاده از سلول‌های ایمنی، سلول‌های بدخیم باقی مانده در بدن بیمار را می‌توان از بین برد و جلوی رشد آن‌ها را گرفت. با این وجود باید مطالعه در فاز دوم و بر روی تعداد بیشتری از بیماران بررسی دقیقتر شود.
تحقیقات درمان تومور با سلول‌های ایمنی در کشور‌های دیگر

ابراهیمی با بیان اینکه تاکنون چنین تحقیقاتی در کشور‌های خلیج فارس و خاورمیانه انجام نگرفته گفت: تحقیقات مشابه در کشور‌های آمریکا، ژاپن و آلمان نیز در حال انجام است.

او با تاکید بر اینکه درمان‌های مبتنی بر سلول معمولاً بسیار پر هزینه و علاوه بر اجرای دقیق و علمی، نیازمند حمایت‌های کلان مالی برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب هستند، اعلام کرد که در صورت حمایت نشدن مالی قادر به بیمارگیری نیستیم و متأسفانه ممکن است که حتی مطالعه ادامه نیابد.

عضو هیئت علمی پژوهشگاه رویان گفت: ورود خیرین حوزه سلامت و یا مشارکت بخش خصوصی برای رسیدن به درمان‌های منحصر به فرد در حوزه سرطان ضروری است.

وی ادامه داد: به عبارت بهتر با توجه به افزایش بیماری‌های سرطان در کل دنیا همه کشور‌ها در حال سرمایه گزاری‌های کلان برای درمان این بیماری هستند. از آنجا که سلول درمانی از جمله روش‌های نوین و با تکنولوژی بالا محسوب می‌شود، کمتر کشوری حاضر به انتقال تکنولوژی آن است چرا که منبع درآمدزایی بالایی برای آن کشور محسوب می‌شود.

محقق پژوهشگاه رویان اضافه کرد: بطور حتم دستیابی به درمان‌های مؤثر سلولی به افزایش سلامت مردم یک کشور بلکه به توریسم درمانی کمک می‌کند. به این ترتیب سرمایه گذاران می‌توانند با امید بیشتری به بازگشت سرمایه خود در این حوزه امیدوار باشند.

ابراهیمی افزود: در فاز دوم و سوم ۲۰-۵۰ بیمار برای اثبات نتیجه تحقیقات وارد می‌شوند. اگر امسال این کارآزمایی آغاز شود می‌توانیم تا پایان سال ۱۴۰۱ نتیجه را مشخص کنیم. برچسب ها: پژوهشگاه رویان ، تومور مغزی ، سلولهای بنیادی

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: پژوهشگاه رویان تومور مغزی سلولهای بنیادی سلول های ایمنی پژوهشگاه رویان تومور های مغزی درمان تومور تومور ها هدف قرار فاز دوم کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۳۶۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

سازمان جهاد دانشگاهی تهران به‌مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت ۳۵ جایزه ویژه برای مطالعه دانشجویان و عموم در نظر گرفته است.

به گزارش ایسنا، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، کتاب «داستان رویان»، نوشته محمدعلی زمانیان، را برای مسابقه مجازی هشت‌بهشت و مطالعه دانشجویان و عموم علاقه‌مند کتابخوانی انتخاب کرده است.

کتاب «داستان رویان»، روایتی است از فعالیت‌های مرحوم سعید کاظمی آشتیانی در راه تأسیس، تثبیت و پیشرفت پژوهشگاه رویان و خاطرات منتشرنشده‌ای از روند شکل‌گیری پژوهشگاهی را روایت می‌کند که برای اولین‌بار در ایران، موفق به درمان ناباروری و سلول درمانی و شبیه‌سازی شد.

آزمون این مسابقه روز دوشنبه ۳۱ اردیبهشت‌ماه به‌صورت آنلاین(برخط) از ساعت ۹ تا ۲۴ و از طریق پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران به نشانی BookRc.ir برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان کتابخوانی و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی باشگاه کتابخوانی دانشجویان ایران برای ثبت‌نام و شرکت در مسابقه اقدام کنند.

جوایز این دوره از مسابقه به شرح ذیل است:

۱ جایزه ۱۰۰ میلیون ریالی

۴ جایزه ۵۰ میلیون ریالی و

۳۰ جایزه ۱۰ میلیون ریالی است

عموم علاقه‌مند کتابخوانی و دانشجویان می‌توانند در کانال ایتا مسابقات کتابخوانی هشت‌بهشت به شناسه  FJUTBookRC@ عضو شوند.

معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران، این مسابقه را با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، پژوهشگاه رویان، معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ، خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار می‌کند.

شرکت در این مسابقه برای عموم آزاد است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آنچه باید درباره آسم بدانیم/ از باورهای غلط تا راه‌های درمان
  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • این علامت‌ها خبر از بیماری آسم می‌دهد؟
  • آشنایی با پزشکی ترمیمی
  • علت ابتلا به لوپوس چیست؟/ عوامل خطر ابتلا به بیماری
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • ابداع سلول خورشیدی آبدار
  • مسابقه کتابخوانی هشت‌بهشت با ۳۵ جایزه ویژه به‌ مناسبت سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران
  • ابداع روشی تازه برای مبارزه با سرطان؛ تقویت سلول‌های ایمنی
  • سالانه ۳هزار بیمار به بیماران صعب العلاج گلستان اضافه می شود