Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از هلث سایت، این نوع درمان، یک روش تغذیه‌ای غیرسمی، مکمل یا جایگزین است که با بکارگیری رژیم غذایی کم کربوهیدرات و پرچرب، برای درمان انواع بدخیمی‌ها از جمله گلیوبلاستوما استفاده می‌شود. با این حال، تنها چند مطالعه اثرات مثبت KMT را بر روی بیماران مبتلا به بیماری مزمن نشان می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طی چند دهه گذشته، رژیم‌های کتوژنیک در حوزه تناسب اندام برجسته شده اند. در حقیقت، برای افرادی که از بیماری صرع رنج می‌بردند مفید بوده است. علاوه بر تأثیر درمانی طولانی مدت رژیم کتوژنیک، نقش حیاتی متابولیسم در سلامت و بیماری سیستم عصبی مرکزی و سراسر بدن نیز شناخته شده است.

نتایج یک مطالعه جدید نشان داد که استفاده از متابولیسم شخصی برای مقابله با برخی تومورها ممکن است مفید باشد.

محققان کالج بوستون در مطالعه خود مشاهده کردند پس از اتخاذ یک رژیم کتوژنیک، یک مرد انگلیسی که از درمان تومور مغزی خود امتناع ورزیده بود، با رشد بسیار آهسته تومور گلیوبلاستوما کُشنده مواجه شد.

طبق این مطالعه، تومور بیمار در این مورد جهشی به نام IDH۱ داشت که به طور اتفاقی رخ می‌دهد و نشان دهنده افزایش مدت زنده ماندن بیمار سرطانی است.

گلیوبلاستوما (GBM) یک تومور مغزی با رشد سریع و شدید است که به عنوان آستروسیتومای درجه چهار نیز شناخته می‌شود. به بافت اطراف مغز نفوذ می‌کند اما معمولاً به اندام‌های دیگر سرایت نمی‌کند. این تومور سالانه تقریباً ۱۵۰۰۰ نفر را می‌کشد و غیر قابل درمان است. به گفته محققان، مدت زمان زنده ماندن بعد از ابتلاء به GBM، با وجود تغییر در استاندارد درمان و ایجاد درمان‌های جدید بیخطر، هنوز افزایش چشمگیری نداشته است.

«توماس سیفرید»، عضو تیم تحقیق، در این باره می‌گوید: «GBM، همانند بیشتر تومورهای بدخیم، برای سنتز انرژی و زنده ماندن، به محدودیت همزمان سوخت‌های قابل تخمیر مانند گلوکز و گلوتامین وابسته است.»

با این حال، محققان بر این واقعیت تأکید کرد که برای آزمایش این فرضیه نیاز به مطالعات بیشتری است.

کد خبر 5244734

منبع: مهر

کلیدواژه: رژیم غذایی سرطان تومور مغزی ویروس کرونا واکسن کرونا وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی آمار کرونا رژیم غذایی واکسیناسیون سازمان غذا و دارو سازمان بیمه سلامت تغذیه سالم ستاد ملی مقابله با کرونا نوزاد فشار خون نظام سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۶۳۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، پژوهشگران در آلمان برای تحقیق خود نشانه‌های شیمیایی موجود در استخوان‌ها و دندان‌های مختلف به‌جا مانده از هفت نفر مربوط به حدود ۱۵ هزار سال پیش در غاری در خارج از روستای تافورالت در شمال شرقی مراکش را مورد بررسی قرار دادند.

تجزیه و تحلیل این بقایا وجود عناصری نظیر کربن، نیتروژن، روی، گوگرد و استرانسیم را ثابت کرد که نشان‌دهنده نوع و مقدار گیاهان و گوشت مصرفی آنها بود.

بقایای گیاهان خوراکی وحشی مختلف از جمله بلوط شیرین، دانه کاج، پسته، جو دوسر و حبوبات در بقایای این انسان‌ها یافت شد. دانشمندان می‌گویند وعده غذایی اصلی این انسان‌ها، بر اساس بقایای استخوانی کشف شده در غار، گونه‌ای حیوانی به نام «گوسفند بربری» بوده است.

موبتهج، محقق باستان‌شناسی در موسسه ماکس پلانک آلمان و نویسنده اصلی این مطالعه، می‌گوید: «تصور غالب این بوده است که رژیم غذایی شکارچیان عمدتاً از پروتئین‌های حیوانی تشکیل شده است. با این حال، شواهد تازه به دست آمده نشان می‌دهد که گیاهان بخش بزرگی از منوی غذایی شکارچیان را تشکیل می‌داده‌اند.»

بکلرویا ژائوئن، باستان ژئوشیمی‌دان در موسسه تحقیقات ملی فرانسه و یکی از نویسندگان مطالعه، در این باره گفت: «این مهم است زیرا نشان می‌دهد که احتمالاً چندین اجتماع انسانی در جهان قبل از توسعه کشاورزی شروع به گنجاندن مقدار قابل توجهی از گیاهان در رژیم غذایی خود کرده بودند.»

بقایای استخوانی یافت‌شده متعلق به انسان‌های فرهنگ باستانی ایبروماوروسی بودند، شکارچیانی که از حدود ۲۵ تا ۱۱ هزار سال پیش در بخش هایی از مراکش و لیبی زندگی می کردند. شواهد نشان می‌دهد که غار به عنوان محل زندگی و دفن آن‌ها بوده است.

به گفته محققان این افراد در بخش زیادی از سال از غار استفاده می‌کردند، امری که نشان‌دهنده سبک زندگی کم‌تحرک‌تر آنها و پرسه زدن کمترشان در طبیعت برای جستجوی منابع است.

حفره‌های دندانی این انسان‌ها که بیانگر مصرف گونه‌های گیاهی نشاسته‌ای است همچنین نشان می‌دهد آن‌ها از گیاهان وحشی که در فصول مختلف سال می‌رسیده‌اند استفاده می‌کردند.

پژوهشگران دریافتند ایبروماوروسی‌ها فقط از گیاهان وحشی تغذیه می‌کرده‌اند. آن‌ها هرگز کشاورزی را توسعه ندادند و این تحول بزرگ بشری نسبتاً دیر به شمال آفریقا آمد.

محققان با مقایسه ترکیب شیمیایی دندان دو نوزاد یافت‌شده، به تغییراتی در رژیم غذایی نوزاد در طول زمان پی‌ برده‌اند. آنان می‌گویند شواهد حاکی از مصرف غذاهای جامد در حدود ۱۲ ماهگی بود، به طوری که نوزادان زودتر از حد انتظار برای یک جامعه قبل از کشاورزی از شیر گرفته شده بودند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روند مثبت ساخت بیمارستان ۷۰۰ تختخوابی قزوین
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • پرداختن به ۱۹۷۴ حادثه توسط هلال احمر در گلستان باعث امنیت شد
  • چالش‌های درمانی تومورهای مغزی کودکان در ایران/ متأسفانه هنوز از رادیوتراپی با دوز اشعه‌دهی بالا استفاده می‌کنیم!
  • چالش‌های درمان رادیوتراپی در تومورهای مغزی کودکان
  • سکوت در برابر جنایات صهیونیست‌ها محکوم است | به هیچ تهدیدی توجه نداریم
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • این رژیم غذایی سبب از بین رفتن تنوع زیست محیطی می‌شود
  • هشدار فرمانده بلندپایه ارتش /به هیچ تهدیدی توجه نمی کنیم
  • انسان‌ها قبل از عصر کشاورزی چه می‌خوردند؟